De Verrekijker

Review:

De verrekijker - Kees van Kooten

Every year in the Netherlands there is a Week of Books, to promote the buying and reading of books. If you buy a Dutch book in that week (which usually lasts around 10 days), you get a free booklet. This was one of those books, and it is a great way to get to know new/established Dutch and Flemish authors.


De verrekijker van Kees van Kooten was dit jaar het boekenweekgeschenk. Nu weet ik dat er veel mensen zijn die hem kenden van vroeger en die daardoor zekere verwachtingen hadden gekregen. Ikzelf ben daar een beetje te laat voor geboren, en ging dan ook helemaal blanco van start in het boekje.

Het las makkelijk, en was zeker niet onaardig om te lezen. Het leek in eerste instantie nogal van de hak op de tak, maar ik vermoed dat er wel degelijk een structuur achter zat. Jammergenoeg vind ik 95 pagina’s toch wat kort om een echt verhaal op poten te zetten, maar ik heb toch met plezier gelezen…

Original post:
UrlPhantomhive.booklikes.com/post/1330516/de-verrekijker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: