Jehanne

Review:

Jehanne - Simone van der Vlugt

Om de een of andere reden heb ik nooit echt iets gehad met de boeken van Simone van der Vlugt, maar Jehanne valt dan nog wel mee. Het vertelt het verhaal van Jeanne D’Arc, naar wie ook het boek is vernoemd. Natuurlijk een bekend verhaal, maar toen ik het boek las, kende ik nog niet alle details. Geen dik boek, en het leest ook lekker snel weg, maar ik vond het niet heel bijzonder.

~

For some reason I never really like the books written by Simone van der Vlugt (especially her books for adults) but Jehanne was an okay book. It’s the story of Jeanne D’Arc, after which the book is also called. The story of course is well known, but at the time that I read it, I didn’t know so much about it, so it was still quite nice. It’s a rather short book, and reads very quickly, but I didn’t think it was very special.

Original post:
UrlPhantomhive.booklikes.com/post/1581638/jehanne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: