Spaans Vuur

Review:

Spaans vuur - Wouter van Mastricht

Dit was een van de eerste boeken die ik las toen ik de overschakeling maakte van jeugdboeken naar (toen voornamelijk) thrillers. Ik was er onmiddelijk in geïnteresseerd aangezien het zich afspeelt in Maastricht, de stad waar ik opgroeide.

Ik weet dat ik het destijds heel spannend en leuk vond, maar ik moet ook eerlijk bekennen, dat ik denk dat ik het nu niet meer zo goed zou vinden, omdat ik nu veel meer gelezen heb dan toen ik het las. Daarom de drie sterren. Ik las het in 4 dagen uit, toen echt een record voor een boek van >600 pagina’s.

Anecdote die ik mij nog herinner bij dit boek. Terwijl ik het aan het lezen was, vertelde ik aan mijn zusje dat ik het nogal bloederig vond en besloot een pagina voor te lezen (dat dus de meest zoetsappige/minst bloederige van het hele boek bleek te zijn). Zul je altijd zien.

~English~

This was one of the first books that I read after I switched from children’s book to (at that point mostly) detective fiction. I was specifically interested in this book since it is set in Maastricht, the city where I grew up.

When I read it, I thought it was really thrilling and I liked it a lot (read >600 pages in 4 days, which must be a record back then). I also have to be honest and admit I don’t think I would still like it that much now that I’ve read way more books. Hence the three star rating.

Original post:
UrlPhantomhive.booklikes.com/post/1581642/spaans-vuur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: