De Eetclub

Review:

De Eetclub - Saskia Noort

~Short English review below~

 

Saskia Noort is een van dé thrillerschrijfsters van Nederland. Toen ik de Eetclub (inmiddels ook verfilmd) als luisterboek tegenkwam, ben ik het maar gaan lezen, onder mijn motto om zoveel mogelijk verschillende schrijvers te lezen (en zo natuurlijk goede schrijvers hoop te ontdekken).

Ik vond dit boek een beetje zoals alle Nederlandse literaire thrillers. Ik vond het boek voorspelbaar en de personages ook niet echt origineel. De schrijfstijl is dan wel vlot en het leest lekker weg, maar ik zou het toch absoluut geen literatuur durven noemen. Voor mij betekent het predikaat literaire thriller dan ook niet zoveel. De eetclub heeft mij niet aangezet tot meer van Saskia Noort’s boeken.

 

~

 

Saskia Noort is one of the most popular suspense writers in The Netherlands, and I would have to check but I think only Back to the coast has been translated into English. Some of her books have by now also been made into movies.

 

I basically decided to read it as I wanted to broaden my horizon and find some good authors to read. I’ve always been a bit cautious with Dutch writers, as I seem to not really like their books. This book fitted in with that. The book was fast paced and an easy read, but unfortunately the story was predictable and unoriginal.

Original post:
UrlPhantomhive.booklikes.com/post/1607757/de-eetclub

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: