De Reünie

Review:

De Reünie - Simone van der Vlugt

~Short English review below~

 

Heb dit boek gelezen vanwege alle lovende kritieken die ik er over hoorde, maar kan het daar niet mee eens zijn.

 

De personages spreken me niet aan, de schrijfstijl is niet super en het verhaal leek het meest op een mix van de boeken ‘Het geheugenspel’ (óók over Recovered Memories) & ‘Bezeten van mij’ (Bezitterige (ex)vriend), beiden boeken van Nicci French. Ook had ik al op de helft het einde geraden.

 

Daardoor snap ik eigenlijk niet wat men zo goed aan dit boek vindt; na het lezen van dit boek zou ik Simone Van Der Vlught aan willen raden om weer kinderboeken te gaan schrijven, die waren een stuk beter.

 

~~~

 

I read this book based on all the great reviews I read, but I can’t agree with them. I didn’t like the characters or the writing, and it seemed most like a mix of two books from Nicci French. Also, I’d already guessed the ending halfway through.

Original post:
UrlPhantomhive.booklikes.com/post/1609796/de-reunie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: