Lucifer

Review:

Lucifer - Connie Palmen

When I was putting together my list for the Dutch Literature class, I was dumbfounded when I found out I had only male authors so far. So to put things straight, I picked up Lucifer by Connie Palmen, one of The Netherlands’ most respected contemporary literature authors. Unfortunately that was not the best choice because I was heavily disappointed by this book. The writing was okay, but the story was so boring it was a real struggle to finish.

 

~~~~

 

Tot mijn grote schrik merkte ik op dat aan het eind van het samenstellen van mijn literatuurlijst op school dat ik geen enkele vrouwelijke auteur had opgenomen. Oeps, en normaal gesproken ben ik nog wel zo geëmancipeerd. Dus dat wilde ik nog even rechtzetten met een boek van Connie Palmen.

Zo gezegd, zo gedaan. Maar ik vond het echt tegenvallen. De schrijfstijl was niet verkeerd ofzo, maar het verhaal was gewoon zo vreselijk saai. Er gebeurde werkelijk niets dat een beetje op een leuke/spannende manier gebracht werd. Alleen maar saai. Heb me er echt heel erg doorheen moeten worstelen helaas.

Original post:
UrlPhantomhive.booklikes.com/post/1614013/lucifer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: