Zoektocht in Katoren

Review:

Zoektocht in Katoren / druk 1 - Jan Terlouw

~Short English Review Below~

Koning van Katoren was een van mijn favoriete jeugdboeken, dus toen er een vervolg uit zou komen, was ik gematigd enthousiast. Natuurlijk wilde ik meer Katoren, maar ik was ook bang dat het (een deel van) de magie zou wegnemen. Zoektocht in Katoren komt redelijk repetitief over, zowel naar het origineel als binnen het boek zelf. Desalnietemin heb ik me er wel even mee vermaakt. Ik zou het alleen niet herlezen.

~~~~

‘Koning van Katoren’ was one of my favourite children’s book, so I had to read this sequel once it was published. While not a good as the original, I still enjoyed myself reading it.

Original post:
UrlPhantomhive.booklikes.com/post/1637705/zoektocht-in-katoren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: